Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdések, megjegyzések

Ide megírhatod, ha bármilyen kérdésed van, vagy ha akarod, akkor véleményezheted az autót is. :)

 

Megjegyzés:

A névnél elég egy olyan név, amin lehet szólítani a hozzászólót, nem kell teljes név.

A címnél a hozzászólás címe kell, tehát, pl.: trafóhiba.

Szövegnél nem baj, ha esetleg benne van, hogy az illető melyik városban, vagy legalább megyében lakik, ha olyan jellegű segítségre van szüksége, esetleg a megfelelő szakemberhez lehet küldeni.

 

Hamarosan....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Left Amoxicillin Out Over Night Leszorrus

(Leszorrus, 2019.10.30 14:37)

Isotretinoin acutane <a href=http://allngos.com></a> Propecia Side Effects Allergy

Measuring Blood Weight

(AImmalfmon, 2018.10.11 21:51)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/composition-du-tadalafil/

High Blood Urging - Hypertension

(AImmalfmon, 2018.09.27 13:05)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-pfizer-geneve/

Atkár

(Krisztián, 2017.01.20 22:58)

Szia,Senic 1.6 2000-es autóm a napokban a következő hibajelenséget kezdte el.Távírányítóval nem tudtam bezárni nyitni az autót.Gondoltam az elemel lesz a gond .Hazaértem bementem a másik kulcsért és az sem nyitotta és zárta az autót.De a hiba nem hogy ennyi.Cserés lett az aksi csere után a müszerfalon nem villágít az immo visszajelző lámpa.A kocsi nem indul.Biztosítékok rendben,mind a két kulcsban az elem jó.Hogyan lehet kiiktatni,vagy nullázni a rendszert?Előre is köszönöm a segítséget.

Váltó

(Simon Miklós, 2016.05.10 10:19)

Szia! Régebbi oldalaidon találkoztam olyannal, hogy cliohoz rendeltél váltóbotház felújító szettet, a scenichez pedig fém perselyt ami a fokozat irányító rúd végén volt a gumi harang alatt. Érdeklődnék, hogy ezeket honnan szerezted be és hogy tudnál e elérhetőséget adni a céghez, illetve milyen árban vannak? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Tisztelettel: Simon Miklós

Re: Váltó

(Tulaj, 2016.05.28 22:07)

Elnézést a késői válaszért, nagyon nincs időm...
http://dp-automotive.hu/

izzó

(Joezy, 2016.02.19 10:15)

Szia!

Milyen izzó kell a rendszámtábla megvilágításához?

Köszönöm

Bp

(Donnie Brasco, 2015.09.17 08:49)

Szia!

Én elolvastam az előző autódat is. Ha előbb látom két héttel, biztosan megveszem tőled! Sajnos nem láttam, így egy közepes állapotút vettem (scenic2), de mivel több pénzem nem volt, így csak arra futotta... Ha lesz kérdésem, akkor írok. :) (biztos lesz)

Re: Bp

(Tulaj, 2015.09.18 16:49)

Ezzel is el lehet lenni, már megszoktam. Sajnos nem sok időm van vele törődni, bármi van, megy szerelőhöz munkaidőben...

pollen szürő

(Laci, 2015.07.02 18:58)

Érdeklődnék,hogy a pollen szürő hol van?

Re: pollen szürő

(Tulaj, 2015.07.06 23:26)

Ahogy a motorháztetőt felnyitod, az autó közepén benyúlsz a szélvédő alá, ott lesz egy kis ajtó, a két fület elfordítod, ekkor lejön az ajtó, mögötte már kihúzható a szűrő. Elég mélyen van.

vélemény - tanács

(gabor, 2015.01.20 13:51)

Először is gratula az autóhoz, szép darab.
Hasonlóban gondolkodnák én is, csak benzines kivitelben, 2004-2005-ben gyártottakat, ezzel kapcsolatban kérném ki a véleményed. A családban mindenki lebeszélne a márkáról, nem megbízható, meg rönó, drága az alkatrész, de nekem tetszik, az eddigi kis Cliónkkal sem voltak gondok, mindig elvitt és visszahozott bárhova mentünk (még betegen is :) ). Te hogy látod? Tudnál tanácsokat adni esetleg, mire figyeljek, hol van ennek a típusnak a gyenge pontja/pontjai?
Köszönöm a türelmed,
Jókat!

Re: vélemény - tanács

(Tulaj, 2015.01.21 21:10)

Először is sok szerencsét a vásárláshoz. Jót nem nagyon árulnak. Egy rendben tartott ilyen autóval nem nagyon van gond. Viszont olyat meg nem adnak el... Benzinesnél lesz benne vezérlés módosító kerék, azt a szíjjal együtt cseréltetném, még ha költség is. Trafók legyenek megfelelőek benne, megfelelő gyertya hézag, rendszeres olajcsere, akkor nem lesz vele sok gond. Ha címben kicseréled a kaleido-t rxt-re, akkor megnézheted a másik autómat, igaz, az régi, de benzines. Az kényelmesebb ülések tekintetében, jobb ki-beszállni, az újban pl. könnyebb a kormány, jobb helyen van a váltóbot, viszont a pedálok elhelyezése rossz az újban, szélesebb cipőben biztosan egyszerre nyomod a gázt és a féket. Az újban nyiszogósabb a műszerfal, viszont jobb a futómű. Nagyon kopnak a gumírozott műanyagok. Elektronikát tekintve az újnál a legnagyobb bajom pár izzó cseréje volt, a réginél soknál előjön a hátsó lámpa test hibája bizonyos kor után. Az kontaktspray-vel javítható. Nagyon mást egyelőre nem tudok, idősebbnél a kopó alkatrészekre lehet számítani, de az természetes. Kb. ennyi. :-) Még én is tapasztalatszerzésben vagyok. Talán a napfénytető ami még jellemző, ha nincs karbantartva, akkor elkopik, akadni fog, inkább nélküle vennék már autót, mert hangosabb is így, illetve gyorsan kihűl télen.

Re: Re: vélemény - tanács

(gabor, 2015.01.25 16:26)

Köszi szépen a választ, igyekszem merítkezni belőle, jegyzeteltem is :)
Nézegettem a felhozatalt, valóban, egyikbe sem lehet belelátni, esztétikai hibái meg mindegyiknek vannak - beszélek azokról, amelyeket eddig láttam. Ezért tartozom köszönettel az infókért. Bízom benne, hogy lesz siker! :)
Jókat!

Első szó jogán...

(Tulaj, 2014.12.23 16:26)

Nos, ide lehet írni a kérdéseket, megjegyzéseket. :-)